Обосновани Футболни Прогнози

Олимпия Груджондз - Полония Битом

22 Май 2013 - 18:30
Олимпия Груджондз
Полония Битом
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от срещата между футболните отбори на Олимпия Груджондз и Полония Битом от 31-ия кръг на текущият футболен шампионат в Първа Лига на Полша.

Ето и статистиката за предстоящия футболен мач:

Олимпия Груджондз

Домакините са 10-ти в таблицата с временното класиране със събрани 43 точки, записани след 11 победи, 10 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 29 срещи са успели да отбележат 32 гола и са инкасирали 26 попадения в мрежата си. На собствения си терен отборът на Олимпия Груджондз е играл 14 мача, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 20-12.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига отборът на Олимпия Груджондз има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 3-3.

Полония Битом

Гостуващият отбор на Полония Битом заема 17-та позиция във временното класиране с актив от 18 точки, след 4 победи, 6 равенства и 19 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 29 срещи има отрицателна голова разлика 24-54. Навън съставът има 14 мача досега, в които има една победа, 3 равенства и 10 загуби, при обща голова разлика 11-29.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Полония Битом е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 5 гола.

Олимпия Груджондз - Полония Битом - директни мачове

В предишните 3 изиграни срещи между двата противника, Олимпия Груджондз е постигнал 2 успеха, а Полония Битом е спечелил 1 победа, при общо голово съотношение 6-6. В предишната среща на своя стадион срещу отбора на Полония Битом, играчите на Олимпия Груджондз са записали 1 победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините допусна загуба в предишната си среща в Полша, а на своя стадион има неуспех в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Полония Битом е в серия от 3 поредни победи в шампионата, а на чужд терен постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.