Обосновани Футболни Прогнози

Волеренга Осло - Тромсьо

16 Май 2013 - 19:00
Волеренга Осло
Тромсьо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
2 - 0
позната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес ще дам прогноза за футболния сблъсък между футболистите на Волеренга Осло и Тромсьо от 10-ия кръг на настоящият футболен сезон в Типелиген на Норвегия.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Волеренга Осло

Домакините от Волеренга Осло са 14-ти в таблицата с актив от 9 точки, след 3 победи и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 9 мача са отбелязали 7 попадения в противниковата врата и са допуснали 14 попадения в мрежата си. Пред своите предани привърженици Бохемите е изиграл 4 двубоя, в които е записал 2 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 4-6.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Енга са записали 2 победи и 4 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 5 гола и са допуснали 9 гола от противниковите футболни тимове.

Тромсьо

Тимът на гостите от Тромсьо заема 7-ма позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя е успял да реализира 15 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 10 гола в своята мрежа. При гостуванията си отборът има 5 мача до момента, в които е записал 4 равенства и 1 загуба и все още няма победа навън, при голова разлика 6-7.

В последните си 6 официални срещи в Типелиген съставът на TIL е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 9 гола и са инкасирали 5 гола.

Волеренга Осло - Тромсьо - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата състава, Волеренга Осло е постигнал 3 победи, а Тромсьо е записал 2 победи, при обща голова разлика 8-7. В предишните 2 двубоя на своя стадион с TIL, играчите на Волеренга Осло имат 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Волеренга Осло е в серия от 2 поредни загуби в първенството на Норвегия, а на собствения си терен допусна неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в последния си двубой в първенството, а при гостуванията си допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.