Обосновани Футболни Прогнози

Дери Сити - УК Дъблин

10 Май 2013 - 21:45
Дери Сити
УК Дъблин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
2 - 4
непозната футболни прогнози

За днес мисля да разгледам срещата между тимовете на Дери Сити и УК Дъблин от поредния кръг на футболното първенство в Ирландия във Висшата Дивизия.

Време е за информацията за предстоящия двубой:

Дери Сити

Дери Сити се намират на второ място в класирането с 26 точки, постигнати след 8 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 12 двубоя имат голова разлика 26-9. Пред собствените си верни фенове Дери Сити е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, вкарал е 11 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 4 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Дери Сити имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 12-7.

УК Дъблин

Тимът на гостите от УК Дъблин заема 10-та позиция в таблицата с 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 12 мача е отбелязал 11 гола в противниковата врата и е инкасирал 26 попадения в мрежата си. Навън съставът има 6 срещи до момента, в които е записал 1 равенство и 5 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 7-14.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на УК Дъблин има записани 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6-8.

Дери Сити - УК Дъблин - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата съперника, Дери Сити е постигнал 3 победи, отбора на УК Дъблин е спечелил 1 победа, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 10-3. В последните 2 срещи пред своите почитатели с тима на УК Дъблин, играчите на Дери Сити нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Дери Сити има загуба в последната си среща в шампионата, а на собствения си стадион е в серия от 4 успеха.

Отборът на гостите има успех в последния си мач в първенството на Ирландия, а при визитите си е с 3 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.