Обосновани Футболни Прогнози

Том Томск - Волгар-Газпром

14 Май 2013 - 15:00
Том Томск
Волгар-Газпром
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да се спра на двубоя между футболните отбори на Том Томск и Волгар-Газпром от поредния кръг на текущото футболно първенство в Първа Дивизия на Русия.

Предоставям факти и статистика за предстоящия мач:

Том Томск

Бяло-зелените са втори в таблицата с 58 точки, постигнати след 17 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи са успели да реализират 52 попадения в противниковата врата и са допуснали 33 попадения в мрежата си. У дома тимът има 14 мача до момента, в които е записал 10 победи, 4 равенства и все още няма загуба у дома, реализирал е 30 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Том Томск имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са разписали в вратата на съперниците си 5 попадения и са получили 6 попадения от противниците си.

Волгар-Газпром

Гостуващият тим на Волгар-Газпром е на 17-та позиция в таблицата с временното подреждане със събрани 23 точки, от 4 победи, 11 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача е успял да реализира 19 гола в противниковата врата и е инкасирал 35 попадения в собствената мрежа. Като гост съставът е изиграл 14 мача до момента, в които има 5 равенства и 9 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, реализирал е 8 гола във вратата на своите домакини и е получил 22 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Волгар-Газпром са записали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 8 получени гола.

Том Томск - Волгар-Газпром - преки срещи

В предишната среща между двата отбора, тимът на Том Томск има спечеленa една победа, а отбора на Волгар-Газпром няма записана нито една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините има поражение в предишния кръг в шампионата, а на своя стадион стигна до равенство в последната си среща.

Съставът на гостите има успех в последната си среща в първенството, а на чужд терен постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.