Обосновани Футболни Прогнози

Орландо Пайрътс - Блек Леопардс

15 Май 2013 - 20:30
Орландо Пайрътс
Блек Леопардс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 30-ия кръг на настоящият шампионат в Южна Африка в турнира Висша Лига между съставите на Орландо Пайрътс и Блек Леопардс.

Накратко малко факти и статистика за днешния мач:

Орландо Пайрътс

Домакините заемат трета позиция във временното подреждане с актив от 49 точки, записани след 13 победи, 10 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 28 мача имат положителна голова разлика 33-19. Като домакин Орландо Пайрътс е изиграл 13 срещи, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-8.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Орландо Пайрътс имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 6 получени гола.

Блек Леопардс

Съставът на гостите от Блек Леопардс заема 16-та позиция във временното подреждане с 23 точки, записани след 5 победи, 8 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 28 двубоя има отрицателна голова разлика 31-56. На чужд терен отборът е играл 13 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 7 загуби, реализирал е 13 попадения във вратата на приемащите го състави и е допуснал 25 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на Блек Леопардс има в актива си 1 победа и 5 загуби, като са записали в противниковата мрежа 5 гола и са допуснали 18 попадения от играчите на противниците си.

Орландо Пайрътс - Блек Леопардс - директни мачове

В последните 3 двубоя между двата тима, тимът на Орландо Пайрътс има записани 3 победи, а състава на Блек Леопардс няма записана нито една победа, при общо голово съотношение 7-0. В предишната среща на своя стадион срещу Блек Леопардс, футболистите на Орландо Пайрътс са постигнали една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Орландо Пайрътс е в серия от 2 последователни загуби в Южна Африка, а при домакинствата си е в серия от 2 поражения.

Тимът на гостите е в серия от 3 последователни загуби в Южна Африка, а при гостуванията си е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.