Обосновани Футболни Прогнози

Интер Турку - ФК Лахти

9 Май 2013 - 17:00
Интер Турку
ФК Лахти
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 5-ия кръг на текущият футболен шампионат в Вейкауслигата на Финландия между футболните отбори на Интер Турку и ФК Лахти.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия мач:

Интер Турку

Футболистите на отбора домакин заемат 4-та позиция в таблицата с временното подреждане с 7 точки, от 2 победи, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 4 двубоя са вкарали 5 гола в противниковата врата и са допуснали 4 попадения във вратата си. На своя стадион Интер Турку е играл 2 срещи, в които е записал една победа, 1 равенство и нито една загуба у дома, отбелязал е 3 гола във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 2 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Вейкауслига футболистите на Синьо-черните са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7.

ФК Лахти

Гостуващият отбор на ФК Лахти е 7-ми във временното подреждане със събрани 5 точки, след една победа и 2 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от началото на шампионата, като в изиграните 3 срещи е отбелязал 2 попадения и е получил 1 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома тимът е играл 2 двубоя до момента, в които е записал 2 последователни равенства, при голова разлика 1-1.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Черните безделници са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са реализирали 7 попадения и са получили 5 гола.

Интер Турку - ФК Лахти - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Синьо-черните има записани 2 успеха, състава на ФК Лахти също е постигнал 2 успеха, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 12-8. В предишните 2 мача у дома с ФК Лахти, играчите на Интер Турку са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Интер Турку постигна успех в последния кръг в Финландия, а при домакинствата си постигна реми в последната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в предишната си среща в Финландия, а като гост е с 2 ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.