Обосновани Футболни Прогнози

Хамарби - Асириска Сьодертале

2 Май 2013 - 20:00
Хамарби
Асириска Сьодертале
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 5-ия кръг на първенството в Швеция в Суперетан Лига между футболните състави на Хамарби и Асириска Сьодертале.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен двубой:

Хамарби

Играчите на състава домакин заемат 8-ма позиция във временното класиране с общ актив от 5 точки, след една победа, 2 равенства и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните 4 двубоя имат голова разлика 3-3. На своя терен тимът е изиграл 2 срещи, в които има 1 победа, едно равенство и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 3-2.

В последните си 6 официални мача в Суперетан Лига футболистите на HIF FF имат на сметката си една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 3-3.

Асириска Сьодертале

Тимът на гостите от Асириска Сьодертале е 2-ри в таблицата с временното класиране с актив от 10 точки, след 3 победи и едно равенство, като тима все още няма загуба от старта на сезона, като в изиграните 4 двубоя има положителна голова разлика 8-1. На чужд терен отборът е играл 2 срещи до момента, в които има 1 победа, 1 равенство и все още няма загуба навън, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Асириска Сьодертале е постигнал 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, като са вмъкнали на противника си 13 гола и са получили 3 гола.

Хамарби - Асириска Сьодертале - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата тима, HIF FF е записал една победа, Асириска Сьодертале е записал 2 победи, а в 2 срещи двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-6. В последните 2 двубоя у дома с отбора на Асириска Сьодертале, футболистите на Хамарби нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Хамарби допусна загуба в предишната си среща в първенството на Швеция, а у дома постигна победа в последната си среща.

Тимът на гостите от Асириска Сьодертале е с 3 успеха в шампионата на Швеция, а при визитите си има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.