Обосновани Футболни Прогнози

Викингит Хелзинки - Илвес Тампере

23 Май 2013 - 18:30
Викингит Хелзинки
Илвес Тампере
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да се спра на двубоя от поредния кръг на футболния шампионат в Икьонен на Финландия между съставите на Викингит Хелзинки и Илвес Тампере.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия мач:

Викингит Хелзинки

Викингит Хелзинки са 8-ми във временното класиране само с 1 записана точка, след едно равенство и 1 загуба от започването на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 2 двубоя имат отрицателна голова разлика 1-2. У дома отборът на Викингит Хелзинки е играл един двубой досега, в който е записал 1 равенство, при обща голова разлика 1-1.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Викингит Хелзинки са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Илвес Тампере

Тимът на гостите от Илвес Тампере е 9-ти в таблицата с временното подреждане с 1 записана точка, след едно равенство и една загуба от започването на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните 2 двубоя има голова разлика 2-4. Навън съставът е изиграл 1 двубой, в който има 1 равенство, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е допуснал нито един гол във вратата си.

В последните си 2 официални срещи в Икьонен футболистите на Илвес Тампере имат записани едно равенство и една загуба и нямат нито една победа, като са вкарали 2 гола и са допуснали 4 попадения.

Викингит Хелзинки - Илвес Тампере - директни двубои

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините постигна равенство в предишния си двубой в шампионата на Финландия, а при домакинствата си стигна до реми в последната си среща.

Отборът на гостите има поражение в предишния кръг в първенството на Финландия, а при визитите си записа реми в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.