Обосновани Футболни Прогнози

Фредрикстад - ХамКам

27 Май 2013 - 20:00
Фредрикстад
ХамКам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от 11-ия кръг на сезона в Норвегия в турнира Адеколиген между отборите на Фредрикстад и ХамКам.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Фредрикстад

Домакините се намират на 11-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 10 точки, събрани след 3 победи, едно равенство и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 9 мача са вкарали 14 попадения и са инкасирали 15 попадения в мрежата си. На домашна сцена тимът има 4 срещи до момента, в които има 2 победи, едно равенство и една загуба, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Адеколиген играчите на Фредрикстад са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са отбелязали 9 попадения и са им вкарали 9 попадения.

ХамКам

Съставът на гостите от ХамКам заема 5-та позиция във временното класиране с общ актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 9 срещи е успял да реализира 16 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 гола в собствената мрежа. Навън съставът има 4 срещи до момента, в които има 2 победи и 2 загуби, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на ХамКам има на сметката си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са записали в противниковата мрежа 11 гола и са инкасирали 4 попадения от футболистите на своите противници.

Фредрикстад - ХамКам - директни мачове

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините има загуба в последната си среща в Норвегия, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Отборът на ХамКам постигна реми в предишната си среща в първенството на Норвегия, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.