Обосновани Футболни Прогнози

Храдец Кралове - Прибрам

21 Май 2013 - 20:30
Храдец Кралове
Прибрам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се играе футболния двубой между футболистите на Храдец Кралове и Прибрам от 28-ия кръг на футболното първенство в Чехия в 1. Гамбринус Лигата.

Факти и данни за предстоящия мач:

Храдец Кралове

Играчите на отбора домакин са 15-ти във временното подреждане със събрани 24 точки, записани след 5 победи, 9 равенства и 13 загуби от началото на сезона, като в изиграните 27 срещи са вкарали 27 попадения и са получили 38 гола в собствената мрежа. Пред своите верни фенове тимът на Храдец Кралове е играл 13 срещи, в които има 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 18-21.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Храдец Кралове е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 10 гола.

Прибрам

Отборът на гостите от Прибрам е 14-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 27 точки, постигнати след 6 победи, 9 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 27 мача има голова разлика 24-38. Далеч от дома отборът е изиграл 13 мача, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 9 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на приемащите го отбори и е позволил да му вкарат 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Прибрам имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 8 получени гола.

Храдец Кралове - Прибрам - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, Храдец Кралове има постигнатa 1 победа, отбора на Прибрам има спечелени 2 победи, а 2 мача са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 2-3. В последните 2 срещи на своя терен с Прибрам, Домакините от Храдец Кралове са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 2 поражения в шампионата на Чехия, а у дома е с 2 поредни поражения.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни загуби в първенството на Чехия, а като гост е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.