Обосновани Футболни Прогнози

Аугсбург - Гройтер Фюрт

18 Май 2013 - 16:30
Аугсбург
Гройтер Фюрт
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на футболния шампионат в Германия в турнира Бундеслига между отборите на Аугсбург и Гройтер Фюрт.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Аугсбург

Аугсбург заемат 16-то място в таблицата с временното подреждане с 30 точки, след 7 победи, 9 равенства и 17 загуби от започването на първенството, като в изиграните 33 двубоя имат голова разлика 30-50. Пред собствените си фенове отборът на Аугсбург е изиграл 16 двубоя, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 7 загуби, отбелязал е 16 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 21 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Аугсбург е записал 2 победи и 4 загуби, като са записали 7 попадения и са инкасирали 10 гола.

Гройтер Фюрт

Гостуващият отбор на Гройтер Фюрт е на 18-та позиция във временното подреждане с актив от 21 точки, натрупани след 4 победи, 9 равенства и 20 загуби през сезона, като в изиграните 33 мача има голова разлика 25-57. На чужд терен отборът е играл 16 срещи до момента, в които има 4 победи, 5 равенства и 7 загуби, при голова разлика 15-21.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Гройтер Фюрт е записал 2 победи и 4 загуби, като са вкарали 7 гола и са допуснали 12 гола.

Аугсбург - Гройтер Фюрт - преки срещи

В последният мач между двата тима, тимът на Аугсбург няма постигната нито 1 победа, тима на Гройтер Фюрт също няма записана нито една победа, а един двубой е завършил наравно.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Аугсбург е с 2 последователни загуби в шампионата на Германия, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни победи.

Отборът на Гройтер Фюрт има неуспех в предишния си мач в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.