Обосновани Футболни Прогнози

Петролул Плоещ - Газ Метан Медиаш

29 Май 2013 - 21:30
Петролул Плоещ
Газ Метан Медиаш
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на настоящето първенство в Румъния в турнира Лига I между отборите на Петролул Плоещ и Газ Метан Медиаш.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Петролул Плоещ

Футболистите на състава домакин се намират на трето място в таблицата с актив от 61 точки, събрани след 16 победи, 13 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 мача имат голова разлика 59-33. Като домакин Петролул Плоещ има 16 двубоя до момента, в които е записал 10 победи, 5 равенства и 1 загуба, реализирал е 34 гола в противниковата врата и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига I съставът на Петролул Плоещ е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали в мрежата на съперниците си 17 гола и са допуснали 10 гола от футболистите на своите съперници.

Газ Метан Медиаш

Гостуващият състав на Газ Метан Медиаш се намира на 10-та позиция в таблицата с общ актив от 45 точки, от 12 победи, 9 равенства и 12 загуби от започването на първенството, като в изиграните 33 двубоя има отрицателна голова разлика 41-45. Като гост съставът е изиграл 16 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 8 загуби, при голова разлика 15-27.

В последните си 6 официални мача в Лига I отборът на Газ Метан Медиаш е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 8 попадения и са им вкарали 7 попадения.

Петролул Плоещ - Газ Метан Медиаш - преки срещи

В предишните 3 изиграни двубоя между двата тима, Петролул Плоещ е постигнал 2 победи, а състава на Газ Метан Медиаш има постигнатa 1 победа, при общо голово съотношение 5-2. В последната среща у дома с тима на Газ Метан Медиаш, Домакините от Петролул Плоещ имат 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините постигна победа в предишния си мач в първенството, а у дома стигна до реми в последната си среща.

Съставът на Газ Метан Медиаш записа реми в предишния си двубой в Румъния, а на чужд терен постигна победа в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.