Обосновани Футболни Прогнози

Лилестрьом - Волеренга Осло

30 Юни 2013 - 16:30
Лилестрьом
Волеренга Осло
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе приковано от срещата между Лилестрьом и Волеренга Осло от 14-ия кръг на футболния сезон в Типелиген на Норвегия.

Стига приказки време е за фактите за днешния футболен сблъсък:

Лилестрьом

Домакините се намират на 10-то място във временното подреждане със събрани 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните 13 мача са вкарали 18 гола в мрежата на противниците си и са допуснали 23 попадения във вратата си. У дома тимът на Лилестрьом е изиграл 7 срещи, в които е записал 3 победи, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 14 гола в противниковата врата и е допуснал 9 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Канарчетата има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8-14.

Волеренга Осло

Гостуващият тим на Волеренга Осло се намира на 12-то място във временното подреждане със събрани 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 13 двубоя има отрицателна голова разлика 16-22. Навън съставът има 6 срещи, в които е записал една победа, едно равенство и 4 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Типелиген тимът на Волеренга Осло е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали в вратата на своите противници 10 гола и са получили 11 гола от противниковите футболни състави.

Лилестрьом - Волеренга Осло - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата противника, тимът на Лилестрьом има записанa една победа, състава на Волеренга Осло е спечелил 2 победи, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 5-6. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Волеренга Осло, играчите на Лилестрьом нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Лилестрьом има неуспех в последния кръг в шампионата, а на своя стадион постигна успех в последния си двубой.

Съставът на гостите записа равенство в последния си мач в първенството на Норвегия, а като гост записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.