Обосновани Футболни Прогнози

Елверум - Сандефьорд

17 Юни 2013 - 20:00
Елверум
Сандефьорд
Прогноза: 2
Коефициент: 1.67
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Елверум и Сандефьорд от 12-ия кръг на футболния шампионат в Адеколиген на Норвегия.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Елверум

Домакините от Елверум са 16-ти в таблицата с временното класиране със събрани 5 точки, след една победа, 2 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 11 срещи са реализирали 10 попадения и са получили 25 гола в собствената мрежа. На собствения си терен Елверум е изиграл 6 двубоя до момента, в които е записал 2 равенства и 4 загуби и все още няма нито една победа у дома, вкарал е 7 гола в мрежата на съперниците си и е получил 15 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Адеколиген тимът на Елверум има записани 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-12.

Сандефьорд

Гостуващият тим на Сандефьорд е трети във временното класиране с 23 точки, след 7 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 11 двубоя е вкарал 18 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 10 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът има 5 мача, в които има 3 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 7-3.

В последните си 6 официални двубоя в Адеколиген футболистите на Момчетата са записали 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 6 гола.

Елверум - Сандефьорд - преки двубои

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни загуби в Норвегия, а на своя стадион е в серия от 2 поредни загуби.

Отборът на гостите записа равенство в последния кръг в шампионата, а на чужд терен е с 2 победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.67 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.