Обосновани Футболни Прогнози

Гриндавик - Селфос

27 Юни 2013 - 22:15
Гриндавик
Селфос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
1 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 8-ия кръг на футболния сезон в Исландия в турнира Първа Дивизия между футболните тимове на Гриндавик и Селфос.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Гриндавик

Гриндавик заемат първо място във временното подреждане с 18 точки, след 6 победи и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 7 срещи са успели да вкарат 22 гола в противниковата врата и са получили 8 гола в своята мрежа. На домашна сцена отборът на Гриндавик е играл 5 мача досега, в които има 4 победи и 1 загуба, при голова разлика 18-8.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Гриндавик има записани само победи и показват, че са в прекрасна форма, като са отбелязали 21 гола и са инкасирали 6 попадения.

Селфос

Съставът на гостите от Селфос е на 7-ма позиция в таблицата с актив от 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя има голова разлика 10-11. На чужд терен тимът има 3 мача до момента, в които има една победа, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е получил 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Селфос има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 10 гола.

Гриндавик - Селфос - директни срещи

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 6 последователни успеха в шампионата на Исландия, а на собствения си терен е в серия от 4 поредни победи.

Тимът на гостите от Селфос е в серия от 2 поредни равни срещи в първенството на Исландия, а далеч от дома стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.