Обосновани Футболни Прогнози

ИФК Мариехамн - ВПС Вааса

2 Юни 2013 - 18:30
ИФК Мариехамн
ВПС Вааса
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 10-ия кръг на футболния шампионат в Вейкауслигата на Финландия между тимовете на ИФК Мариехамн и ВПС Вааса.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

ИФК Мариехамн

Домакините от ИФК Мариехамн са 7-ми във временното подреждане със събрани 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи имат голова разлика 15-15. У дома Зелено-белите е изиграл 5 мача до момента, в които има една победа, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-10.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Островитяните са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

ВПС Вааса

Тимът на гостите от ВПС Вааса заема втора позиция във временното класиране с актив от 17 точки, след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи е отбелязал 10 попадения и е инкасирал 8 попадения в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 5 мача, в които е записал 3 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 4-4.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Вепси има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 6 гола и са инкасирали 7 попадения от противниковите състави.

ИФК Мариехамн - ВПС Вааса - преки мачове

В предишните 5 играни мача между двата отбора, Зелено-белите има спечелени 2 победи, тима на ВПС Вааса има постигнатa една победа, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-4. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу ВПС Вааса, Домакините от ИФК Мариехамн нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на ИФК Мариехамн постигна победа в предишния кръг в Финландия, а у дома постигна реми в последния си двубой.

Тимът на гостите от ВПС Вааса постигна успех в предишната си среща в шампионата, а като гост допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.