Обосновани Футболни Прогнози

Зенит Часлав - Виктория Жижков

5 Юни 2013 - 18:00
Зенит Часлав
Виктория Жижков
Прогноза: X2
Коефициент: 1.34
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния двубой между съставите на Зенит Часлав и Виктория Жижков от 30-ия кръг на текущото футболно първенство в Чехия в турнира 2. Лига.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Зенит Часлав

Зенит Часлав са 15-ти в таблицата с 24 точки, записани след 6 победи, 6 равенства и 17 загуби от старта на първенството, като в изиграните 29 мача имат отрицателна голова разлика 23-42. На домашна сцена съставът на Зенит Часлав има 14 двубоя, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 8 загуби, при голова разлика 12-17.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Зенит Часлав са записали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 7-12.

Виктория Жижков

Гостуващият отбор на Виктория Жижков е 7-ми в класирането с актив от 44 точки, постигнати след 12 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи е вкарал 37 гола в противниковата врата и е инкасирал 29 попадения в мрежата си. Навън отборът е изиграл 14 двубоя до момента, в които има 4 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 11-16.

В последните си 6 официални двубоя в 2. Лига играчите на Виктория Жижков имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

Зенит Часлав - Виктория Жижков - директни двубои

В предишните 5 мача между двата съперника, тимът на Зенит Часлав е спечелил една победа, тима на Виктория Жижков е записал 3 победи, а една среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 2-4. В последните 2 мача у дома срещу състава на Виктория Жижков, футболистите на Зенит Часлав нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините има успех в последния кръг в първенството, а на своя стадион постигна успех в предишния си двубой.

Отборът на гостите постигна победа в последния кръг в шампионата, а на чужд терен има неуспех в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.34 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.