Обосновани Футболни Прогнози

Хака - Каяани

24 Юни 2013 - 18:30
Хака
Каяани
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска видях срещата между футболните отбори на Хака и Каяани от поредния кръг на шампионата в Икьонен на Финландия.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Хака

Домакините заемат второ място във временното класиране с 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 10 срещи са вкарали 13 гола в противниковата врата и са получили 6 гола в собствената мрежа. На домашна сцена отборът на Хака има 5 мача, в които е записал 3 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 10-2.

В последните си 6 официални срещи в Икьонен футболистите на Хака са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 5-2.

Каяани

Гостуващият отбор на Каяани е 8-ми във временното подреждане с актив от 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 9 двубоя е успял да отбележи 11 гола в противниковата врата и е получил 15 гола в мрежата си. На чужд терен съставът е играл 4 мача до момента, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, отбелязал е 5 попадения във вратата на съперниците си и е получил 9 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Каяани са записали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са реализирали 8 гола и са им вкарали 11 попадения.

Хака - Каяани - преки срещи

В последният мач между двата отбора, тимът на Хака не е спечелил нито една победа, отбора на Каяани също не е записал нито една победа, а една среща е завършил наравно.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Хака постигна успех в предишната си среща в първенството, а у дома постигна реми в последната си среща.

Отборът на Каяани е с 2 последователни поражения в шампионата на Финландия, а като гост постигна реми в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.