Обосновани Футболни Прогнози

Зенит Часлав - ФК МАС Таборско

1 Юни 2013 - 18:00
Зенит Часлав
ФК МАС Таборско
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за двубоя от 29-ия кръг на сезона в Чехия в турнира 2. Лига между Зенит Часлав и ФК МАС Таборско.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия сблъсък:

Зенит Часлав

Играчите на Зенит Часлав са на 15-та позиция в таблицата с временното подреждане с 21 точки, от 5 победи, 6 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 28 срещи са вкарали 21 гола в мрежата на противниците си и са получили 41 попадения в собствената мрежа. Като домакин съставът е изиграл 13 двубоя, в които има 3 победи, 2 равенства и 8 загуби, при голова разлика 10-16.

В последните си 6 официални двубоя в 2. Лига съставът на Зенит Часлав има в актива си 1 победа и 5 загуби, като са записали в противниковата мрежа 5 гола и са инкасирали 13 попадения от футболистите на своите съперници.

ФК МАС Таборско

Гостуващият състав на ФК МАС Таборско се намира на 11-та позиция във временното подреждане с 33 точки, събрани след 8 победи, 9 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните 28 двубоя е успял да реализира 34 гола във вратата на съперниците си и е получил 40 гола в своята мрежа. Навън съставът е изиграл 13 мача до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 11-23.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на ФК МАС Таборско е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 13-9.

Зенит Часлав - ФК МАС Таборско - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата състава, Зенит Часлав има спечеленa 1 победа, ФК МАС Таборско също има постигнатa една победа, а 3 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 4-5. В последните 2 двубоя у дома с ФК МАС Таборско, Домакините от Зенит Часлав имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Зенит Часлав е с 2 последователни поражения в шампионата на Чехия, а при домакинствата си е с 4 поредни загуби.

Съставът на ФК МАС Таборско постигна успех в предишния кръг в шампионата на Чехия, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.