Обосновани Футболни Прогнози

Депортиво Капиата - Олимпия Асунсион

22 Юни 2013 - 22:00
Депортиво Капиата
Олимпия Асунсион
Прогноза: X2
Коефициент: 1.35
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от доста добрите коефициенти в срещата между тимовете на Депортиво Капиата и Олимпия Асунсион от 21-ия кръг на шампионата в Парагвай в Примера Дивисион.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Депортиво Капиата

Депортиво Капиата са 6-ти в таблицата с общ сбор от 25 точки, от 7 победи, 4 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните 20 срещи имат голова разлика 22-27. У дома Депортиво Капиата е играл 10 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 10-15.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Депортиво Капиата имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-8.

Олимпия Асунсион

Тимът на гостите от Олимпия Асунсион заема 5-то място в класирането с 30 точки, събрани след 8 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 20 срещи е вкарал 29 гола и е инкасирал 28 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът е изиграл 10 срещи, в които има 3 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-11.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион тимът на Кралете на купата е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на съперниците си 10 гола и са получили 8 гола от футболистите на своите съперници.

Депортиво Капиата - Олимпия Асунсион - преки срещи

В последната среща между двата отбора, тимът на Депортиво Капиата има постигнатa една победа, а тима на Олимпия Асунсион няма спечелена нито 1 победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините записа реми в предишната си среща в шампионата, а на собствения си терен стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите от Олимпия Асунсион е в серия от 3 победи в шампионата на Парагвай, а на чужд терен има успех в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.35 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.