Обосновани Футболни Прогнози

Ел Национал Кито - Депортиво Кито

16 Юни 2013 - 19:30
Ел Национал Кито
Депортиво Кито
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за срещата между Ел Национал Кито и Депортиво Кито от 19-ия кръг на първенството в Серия А на Еквадор.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Ел Национал Кито

Домакините са 7-ми в таблицата с временното подреждане със събрани 22 точки, натрупани след 7 победи, едно равенство и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 18 срещи са успели да вкарат 24 попадения в противниковата врата и са допуснали 28 гола във вратата си. У дома Червената машина е изиграл 9 двубоя, в които има 6 победи и 3 загуби, реализирал е 16 попадения в противниковата врата и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А съставът на Червената машина има записани 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 11-6.

Депортиво Кито

Гостуващият тим на Депортиво Кито е на второ място в класирането със събрани 32 точки, постигнати след 8 победи, 8 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя има голова разлика 34-17. Далеч от дома съставът е играл 9 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 6 равенства и 2 загуби, реализирал е 11 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е позволил да му вкарат 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Депортиво Кито имат в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 13-5.

Ел Национал Кито - Депортиво Кито - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата съперника, Червената машина е записал 1 победа, а Депортиво Кито е записал 4 успеха, при обща голова разлика 3-9. В последните 2 двубоя пред своите фенове срещу Депортиво Кито, играчите на Ел Национал Кито са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на Ел Национал Кито постигна успех в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион е с 4 поредни победи.

Съставът на гостите допусна поражение в предишния кръг в първенството на Еквадор, а на чужд терен допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.