Обосновани Футболни Прогнози

Пакш - Кечкемет

31 Май 2013 - 18:00
Пакш
Кечкемет
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се състои футболния сблъсък от 30-ия кръг на текущото футболно първенство в НП I на Унгария между футболните отбори на Пакш и Кечкемет.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Пакш

Играчите на домакините се намират на 12-то място в таблицата с актив от 35 точки, постигнати след 8 победи, 11 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 двубоя имат голова разлика 40-37. Като домакин Пакш е изиграл 14 двубоя до момента, в които има 3 победи, 5 равенства и 6 загуби, при голова разлика 15-18.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Пакш имат записани 1 победа и 5 загуби, като са реализирали в противниковата врата 6 попадения и са инкасирали 12 гола от противниковите тимове.

Кечкемет

Гостуващият състав на Кечкемет е 8-ми в класирането със събрани 41 точки, постигнати след 11 победи, 8 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 29 двубоя е успял да отбележи 41 гола и е инкасирал 42 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът има 14 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 17 гола в противниковата мрежа и е допуснал 20 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в НП I отборът на Кечкемет е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в вратата на противниците си 14 гола и са получили 12 попадения от съперниците си.

Пакш - Кечкемет - директни срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Пакш е постигнал 4 успеха, тима на Кечкемет няма нито една победа, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 8-3. В предишните 2 мача на своя терен срещу Кечкемет, играчите на Пакш имат 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Пакш е в серия от 4 поражения в първенството на Унгария, а на собствения си стадион е с 2 последователни поражения.

Отборът на гостите от Кечкемет е в серия от 2 последователни загуби в шампионата на Унгария, а като гост има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.