Обосновани Футболни Прогнози

Сирианска Сьодертале - Йефле

28 Май 2013 - 20:00
Сирианска Сьодертале
Йефле
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 11-ия кръг на настоящето футболно първенство в Швеция в Алсвенскан Лигата между футболните тимове на Сирианска Сьодертале и Йефле.

Информацията за днешния футболен двубой:

Сирианска Сьодертале

Домакините от Сирианска Сьодертале се намират на 15-та позиция в класирането с 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи са вкарали 6 попадения и са инкасирали 16 попадения в собствената мрежа. Като домакин Сирианска Сьодертале е играл 5 срещи досега, в които е записал 1 победа и 4 загуби, реализирал е 3 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига футболистите на Сирианска Сьодертале имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 10 гола.

Йефле

Гостуващият отбор на Йефле е на 11-та позиция във временното класиране с 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 мача има отрицателна голова разлика 11-18. При визитите си съставът е играл 5 срещи досега, в които има едно равенство и 4 загуби и все още са без победа навън, вкарал е 5 гола във вратата на противниците си и е получил 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига футболистите на Йефле имат на сметката си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са отбелязали в вратата на противниците си 7 попадения и са инкасирали 15 попадения от съперниците си.

Сирианска Сьодертале - Йефле - директни двубои

В предишните 4 сблъсъка между двата отбора, съставът на Сирианска Сьодертале е спечелил една победа, отбора на Йефле също има спечеленa 1 победа, а в 2 срещи двата съперника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 4-4. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на Йефле, Домакините от Сирианска Сьодертале са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините има неуспех в последната си среща в първенството на Швеция, а при домакинствата си е в серия от 2 загуби.

Съставът на гостите е с 2 поредни равни срещи в първенството, а далеч от дома записа равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.