Обосновани Футболни Прогнози

Гомел - Неман

17 Май 2013 - 19:00
Гомел
Неман
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния сблъсък от 9-ия кръг на футболното първенство в Беларус в Премиер Лигата между отборите на Гомел и Неман.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Гомел

Играчите на Гомел се намират на 9-та позиция в класирането със събрани 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 8 срещи имат голова разлика 7-7. На своя терен Гомел е изиграл 3 срещи, в които е записал 1 победа, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 3-2.

В последните си 6 официални срещи в Премиер Лига отборът на Гомел има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 4 гола.

Неман

Тимът на гостите от Неман заема 4-та позиция в класирането със събрани 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача има положителна голова разлика 9-6. Като гост тимът има 3 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и 1 загуба и все още са без победа навън, при голова разлика 2-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиер Лига отборът на Неман има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 4 получени гола.

Гомел - Неман - преки двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, тимът на Гомел има спечелени 2 победи, отбора на Неман е спечелил 1 победа, а в 2 двубоя двата противника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 7-4. В последните 2 двубоя на своя терен срещу състава на Неман, играчите на Гомел нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините стигна до равенство в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион има успех в предишната си среща.

Съставът на гостите от Неман има неуспех в предишния си мач в Беларус, а далеч от дома записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.