Обосновани Футболни Прогнози

Блумфонтейн Селтик - СуперСпорт Юнайтед

1 Май 2013 - 20:30
Блумфонтейн Селтик
СуперСпорт Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между тимовете на Блумфонтейн Селтик и СуперСпорт Юнайтед от 28-ия кръг на текущото първенство в Висша Лига на Южна Африка.

Ето и статистиката за днешния футболен двубой:

Блумфонтейн Селтик

Блумфонтейн Селтик са 7-ми във временното подреждане с 37 точки, от 10 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя са отбелязали 27 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 29 попадения във вратата си. На своя стадион съставът на Блумфонтейн Селтик е изиграл 13 мача, в които има 8 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 16 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Блумфонтейн Селтик имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 6 гола.

СуперСпорт Юнайтед

Тимът на гостите от СуперСпорт Юнайтед е 4-ти в таблицата с общ актив от 39 точки, натрупани след 8 победи, 15 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи е вкарал 28 гола в противниковата врата и е получил 20 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът има 12 срещи досега, в които е записал 2 победи, 9 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11-9.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига съставът на СуперСпорт Юнайтед е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 7 гола и са допуснали 3 попадения от футболистите на противниците си.

Блумфонтейн Селтик - СуперСпорт Юнайтед - преки мачове

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Блумфонтейн Селтик е постигнал 2 победи, отбора на СуперСпорт Юнайтед също е спечелил 2 победи, а в един мач двата съперника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 9-5. В предишните 2 срещи у дома с СуперСпорт Юнайтед, играчите на Блумфонтейн Селтик са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Блумфонтейн Селтик е с 2 поредни успеха в първенството на Южна Африка, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Съставът на СуперСпорт Юнайтед постигна успех в предишния кръг в първенството на Южна Африка, а при визитите си постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.