Обосновани Футболни Прогнози

Варезе - Кротоне

13 Май 2013 - 21:45
Варезе
Кротоне
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от футболния сблъсък от 42-ия кръг на футболния сезон в Италия в Серия Б между футболистите на Варезе и Кротоне. Варезе приемат на своя терен гостуващия футболен отбор на Кротоне.

Време е за информацията за днешния футболен двубой:

Варезе

Футболистите на Варезе са на 7-ма позиция в класирането с актив от 59 точки, събрани след 16 победи, 12 равенства и 12 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 40 срещи имат положителна голова разлика 54-50. На домашна сцена отборът на Варезе е играл 20 двубоя, в които има 10 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 36-24.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Варезе има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-8.

Кротоне

Съставът на гостите от Кротоне е 11-ти в класирането с актив от 51 точки, след 14 победи, 11 равенства и 15 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 40 мача е вкарал 41 гола в мрежата на съперниците си и е получил 52 гола в своята мрежа. Като гост тимът е играл 20 двубоя, в които има 2 победи, 7 равенства и 11 загуби, при обща голова разлика 15-34.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Кротоне са записали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 8 попадения и са получили 7 попадения от противниковите състави.

Варезе - Кротоне - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, съставът на Варезе е спечелил 1 победа, отбора на Кротоне има спечелени 2 победи, а в 2 двубоя двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 3-4. В предишните 2 мача пред своите фенове срещу Кротоне, Домакините от Варезе нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Варезе постигна равенство в последния кръг в първенството, а на собствения си терен постигна победа в последния си двубой.

Отборът на Кротоне постигна успех в последната си среща в първенството, а далеч от дома записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.