Обосновани Футболни Прогнози

Волеренга Осло - Розенборг

25 Май 2013 - 19:00
Волеренга Осло
Розенборг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.85
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 12-ия кръг на настоящият сезон в Типелиген на Норвегия между футболните тимове на Волеренга Осло и Розенборг.

Факти и данни за предстоящата среща:

Волеренга Осло

Футболистите на състава домакин са 11-ти в таблицата с временното подреждане с 13 точки, събрани след 4 победи, едно равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача имат отрицателна голова разлика 12-17. На собствения си стадион съставът на Волеренга Осло е играл 5 двубоя, в които е записал 3 победи и 2 загуби, при голова разлика 6-6.

В последните си 6 официални двубоя в Типелиген отборът на Бохемите е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са реализирали в противниковата врата 10 попадения и са получили 8 попадения от противниците си.

Розенборг

Гостуващият отбор на Розенборг е втори в класирането с 21 точки, след 6 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 11 мача е отбелязал 21 попадения и е инкасирал 11 гола в мрежата си. При гостуванията си съставът е играл 5 двубоя, в които е записал 3 победи, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 10 попадения в противниковата врата и е получил 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Типелиген футболистите на Розенборг са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10-7.

Волеренга Осло - Розенборг - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата тима, съставът на Волеренга Осло е спечелил една победа, тима на Розенборг има постигнати 3 победи, а в един сблъсък двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 2-8. В последните 2 мача пред своите фенове срещу отбора на Розенборг, играчите на Волеренга Осло са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Волеренга Осло стигна до равенство в последния си двубой в шампионата на Норвегия, а на собствения си терен има победа в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Розенборг постигна равенство в последната си среща в шампионата на Норвегия, а като гост има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.