Обосновани Футболни Прогнози

Екранас Паневежис - Шяуляй

15 Юни 2013 - 14:00
Екранас Паневежис
Шяуляй
Прогноза: 1
Коефициент: 1.20
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска попаднах на много изгодните коефициенти в футболната среща от поредния кръг на шампионата в А Лига на Литва между футболистите на Екранас Паневежис и Шяуляй.

Факти и данни за предстоящия мач:

Екранас Паневежис

Синьо-червените са трети в таблицата с временното подреждане с 29 точки, от 9 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 14 двубоя имат голова разлика 29-17. У дома съставът е изиграл 7 срещи досега, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 17 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в А Лига играчите на Синьо-червените са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 9-6.

Шяуляй

Отборът на гостите от Шяуляй е 5-ти в таблицата с 17 точки, от 4 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя има голова разлика 18-23. При визитите си отборът е играл 7 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-5.

В предишните си 6 официални двубоя в А Лига футболистите на Шяуляй са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 12 гола.

Екранас Паневежис - Шяуляй - директни мачове

В предишните 5 двубоя между двата съперника, тимът на Екранас Паневежис е записал 4 успеха, състава на Шяуляй няма спечелена нито 1 победа, а 1 мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 14-6. В предишните 2 двубоя на своя терен с тима на Шяуляй, Домакините от Екранас Паневежис са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините записа равенство в предишния си двубой в шампионата на Литва, а у дома допусна загуба в последната си среща.

Тимът на Шяуляй допусна поражение в последния кръг в първенството на Литва, а при визитите си има успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.20 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.