Обосновани Футболни Прогнози

АС Оулу - Илвес Тампере

9 Юни 2013 - 18:30
АС Оулу
Илвес Тампере
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес попаднах на двубоя от поредния кръг на настоящият сезон в Икьонен на Финландия между съставите на АС Оулу и Илвес Тампере.

Време е за статистиката за днешния мач:

АС Оулу

Играчите на АС Оулу са 3-ти в таблицата с временното подреждане с 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 6 двубоя имат голова разлика 9-9. Пред собствените си фенове съставът е изиграл 3 срещи, в които има 2 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, реализирал е 8 гола в противниковата мрежа и е получил 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на АС Оулу има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Илвес Тампере

Гостуващият тим на Илвес Тампере се намира на 5-та позиция в класирането с 10 точки, след 3 победи, едно равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 6 двубоя има положителна голова разлика 11-8. При визитите си отборът е играл 4 срещи досега, в които има 2 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 4-4.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Илвес Тампере са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали 11 попадения и са инкасирали 8 гола.

АС Оулу - Илвес Тампере - преки двубои

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините стигна до равенство в предишния си мач в първенството, а у дома е в серия от 2 поредни победи.

Съставът на гостите от Илвес Тампере допусна поражение в последния си двубой в първенството на Финландия, а като гост има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.