Обосновани Футболни Прогнози

Универсидад де Кахамарка - Клуб Депортиво Пасифико

18 Юни 2013 - 23:30
Универсидад де Кахамарка
Клуб Депортиво Пасифико
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между отборите на Универсидад де Кахамарка и Клуб Депортиво Пасифико от 20-ия кръг на шампионата в Примера Дивисион на Перу.

Факти и данни за предстоящия двубой:

Универсидад де Кахамарка

Универсидад де Кахамарка са 10-ти в класирането с актив от 23 точки, от 6 победи, 5 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните 19 срещи са реализирали 18 гола във вратата на съперниците си и са получили 20 попадения в собствената врата. Пред собствените си фенове Универсидад де Кахамарка е играл 9 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион отборът на Универсидад де Кахамарка има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6-8.

Клуб Депортиво Пасифико

Съставът на гостите от Клуб Депортиво Пасифико е 11-ти в класирането с актив от 23 точки, постигнати след 5 победи, 8 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните 19 двубоя има голова разлика 15-19. Далеч от дома тимът има 10 мача, в които е записал 5 равенства и 5 загуби и все още няма нито една победа навън, отбелязал е 4 попадения в мрежата на приемащите го отбори и е позволил да му вкарат 14 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион футболистите на Клуб Депортиво Пасифико имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 4 гола и са им вкарали 7 гола.

Универсидад де Кахамарка - Клуб Депортиво Пасифико - директни срещи

В последният двубой между двата състава, съставът на Универсидад де Кахамарка няма нито 1 победа, тима на Клуб Депортиво Пасифико също не е спечелил нито 1 победа, а в един двубой двата отбора са си поделили точките.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е с 2 загуби в шампионата, а на собствения си терен постигна успех в последната си среща.

Тимът на Клуб Депортиво Пасифико има победа в предишния си двубой в Перу, а на чужд терен допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.