Обосновани Футболни Прогнози

Мухарак - Ал Рифа

3 Юни 2013 - 19:55
Мухарак
Ал Рифа
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 19-ия кръг на шампионата във Висшата Лига на Бахрейн между тимовете на Мухарак и Ал Рифа.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Мухарак

Домакините заемат втора позиция в класирането с 41 точки, натрупани след 13 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 17 двубоя имат голова разлика 47-16. На домашна сцена съставът на Мухарак има 8 мача до момента, в които е записал 6 победи, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 21 гола във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Мухарак е постигнал 5 победи и една загуба, при голова разлика 16-7.

Ал Рифа

Съставът на гостите от Ал Рифа е 4-ти в таблицата с временното класиране с 27 точки, постигнати след 8 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи има голова разлика 24-25. Навън отборът има 9 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 11 попадения в противниковата врата и е допуснал 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на Ал Рифа са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 9 гола.

Мухарак - Ал Рифа - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Мухарак е спечелил 2 успеха, отбора на Ал Рифа също е записал 2 победи, а 1 двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 4-5. В предишната среща у дома срещу състава на Ал Рифа, играчите на Мухарак нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините има победа в предишната си среща в Бахрейн, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни победи.

Отборът на гостите стигна до равенство в последната си среща в шампионата, а като гост има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.