Обосновани Футболни Прогнози

Уексфорд Ютс - Мервю Юнайтед

14 Юни 2013 - 22:00
Уексфорд Ютс
Мервю Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от поредния кръг на първенството в Първа Дивизия на Ирландия между тимовете на Уексфорд Ютс и Мервю Юнайтед.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Уексфорд Ютс

Домакините заемат 5-та позиция във временното подреждане с общ актив от 19 точки, събрани след 6 победи, 1 равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя имат голова разлика 15-22. На собствения си терен съставът на Уексфорд Ютс е играл 6 срещи, в които има 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 10-5.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия тимът на Уексфорд Ютс е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 8 гола.

Мервю Юнайтед

Гостуващият отбор на Мервю Юнайтед е 2-ри във временното подреждане с актив от 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 13 двубоя е успял да вкара 22 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 16 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 6 срещи досега, в които е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 8 гола във вратата на противниците си и е получил 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Мервю Юнайтед има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Уексфорд Ютс - Мервю Юнайтед - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, Уексфорд Ютс има спечеленa една победа, отбора на Мервю Юнайтед има спечелени 3 успеха, а един мач е завършил наравно, при обща голова разлика 4-9. В последните 2 двубоя на своя терен срещу Мервю Юнайтед, Домакините от Уексфорд Ютс имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините допусна загуба в предишната си среща в Ирландия, а у дома е с 3 поредни успеха.

Тимът на гостите от Мервю Юнайтед постигна успех в последния кръг в шампионата, а като гост има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.