Обосновани Футболни Прогнози

Таурас Таураге - Екранас Паневежис

19 Юни 2013 - 18:30
Таурас Таураге
Екранас Паневежис
Прогноза: 2
Коефициент: 1.17
0 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболистите на Таурас Таураге и Екранас Паневежис от 16-ия кръг на сезона в Литва в А Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу гостуващите футболисти на Екранас Паневежис.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Таурас Таураге

Таурас Таураге се намират на 9-та позиция в класирането с актив от 4 точки, от 1 победа, 1 равенство и 13 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 15 мача имат голова разлика 10-42. На своя терен Таурас Таураге е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал 1 равенство и 6 загуби и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 3-22.

В последните си 6 официални двубоя в А Лига футболистите на Таурас Таураге имат в актива си 6 загуби, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на състава, като са разписали 2 гола и са им вкарали 22 попадения.

Екранас Паневежис

Гостуващият тим на Екранас Паневежис заема второ място в класирането с актив от 32 точки, постигнати след 10 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя има голова разлика 31-18. Като гост тимът е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, едно равенство и една загуба, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е получил 5 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в А Лига футболистите на Синьо-червените са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са реализирали 9 гола и са получили 6 гола.

Таурас Таураге - Екранас Паневежис - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, Таурас Таураге не е записал нито 1 победа, а отбора на Екранас Паневежис има постигнати 5 успеха, при обща голова разлика 2-16. В предишните 2 двубоя на своя стадион с тима на Екранас Паневежис, играчите на Таурас Таураге нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 6 поражения в първенството на Литва, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни поражения.

Отборът на гостите постигна успех в последната си среща в първенството на Литва, а на чужд терен записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.17 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.