Обосновани Футболни Прогнози

Замалек Кайро - Ел Джаиш Кайро

26 Юни 2013 - 19:00
Замалек Кайро
Ел Джаиш Кайро
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
отложен

През днешният ден ще се спра на футболния мач между футболистите на Замалек Кайро и Ел Джаиш Кайро от поредния кръг на настоящият сезон в Висша Лига Група 2 на Египет.

Информацията за днешния футболен мач:

Замалек Кайро

Играчите на Замалек Кайро се намират на върха във временното подреждане с актив от 39 точки, след 13 победи и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 15 срещи имат голова разлика 26-11. У дома отборът е играл 7 двубоя, в които е записал 6 победи и 1 загуба, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е получил 3 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига Група 2 играчите на Кралския клуб са постигнали 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 6 гола.

Ел Джаиш Кайро

Съставът на гостите от Ел Джаиш Кайро е 4-ти в класирането с 20 точки, след 5 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача е вкарал 19 попадения и е позволил да му вкарат 21 попадения в собствената мрежа. Навън тимът е играл 7 мача досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-9.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Авангарда е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са намъкнали на противника си 10 гола и са им вкарали 9 попадения.

Замалек Кайро - Ел Джаиш Кайро - преки мачове

В предишната среща между двата противника, тимът на Замалек Кайро има записанa една победа, а отбора на Ел Джаиш Кайро няма спечелена нито една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините има победа в последния си двубой в шампионата, а у дома има победа в предишния си двубой.

Съставът на гостите стигна до реми в предишния си двубой в шампионата на Египет, а при гостуванията си допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.