Обосновани Футболни Прогнози

Параду АК - МК Ел Баяд

31 Май 2023 - 18:00
Параду АК
МК Ел Баяд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между Параду АК и МК Ел Баяд от 24-ия кръг на футболния сезон в Национален Шампионат на Алжир.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата среща:

Параду АК

Домакините се намират на 15-та позиция във временното подреждане с общ актив от 25 точки, събрани след 6 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача са отбелязали 24 попадения и са получили 30 гола във вратата си. Като домакин съставът на Параду АК е играл 11 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 14 попадения в противниковата врата и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Параду АК имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

МК Ел Баяд

Гостуващият състав на МК Ел Баяд заема 6-та позиция в класирането с 33 точки, записани след 9 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя има голова разлика 24-18. Навън тимът е играл 11 мача досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 8 загуби, при обща голова разлика 10-15.

В предишните си 6 официални срещи в Национален Шампионат футболистите на МК Ел Баяд имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 5 гола.

Параду АК - МК Ел Баяд - директни срещи

В предишната среща между двата отбора, Параду АК няма нито една победа, отбора на МК Ел Баяд също не е спечелил нито една победа, а един мач е завършил наравно.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Параду АК постигна успех в последния си двубой в шампионата на Алжир, а у дома е с 2 поредни победи.

Съставът на гостите от МК Ел Баяд постигна победа в последния кръг в Алжир, а като гост допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.