Обосновани Футболни Прогнози

Интер Турку - ИФК Мариехамн

22 Май 2023 - 18:00
Интер Турку
ИФК Мариехамн
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между съставите на Интер Турку и ИФК Мариехамн от поредния кръг на настоящето първенство от Вейкауслигата на Финландия.

Ето и фактите за предстоящия мач:

Интер Турку

Интер Турку са 12-ти в класирането с актив от 3 точки, след една победа и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 4 срещи имат отрицателна голова разлика 5-9. На домашна сцена Синьо-черните все още няма изиграна среща до момента, като все още не се е разписал във вратата на противниците си и все още не е допуснал нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Вейкауслига тимът на Синьо-черните е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 12 получени гола.

ИФК Мариехамн

Гостуващият тим на ИФК Мариехамн е 11-ти във временното подреждане с общ сбор от 4 точки, постигнати след 1 победа, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 6 мача е реализирал 7 попадения и е получил 11 гола в своята мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 2 срещи, в които има 2 поредни загуби, при обща голова разлика 2-4.

В предишните си 6 официални мача в Вейкауслига играчите на Зелено-белите имат записани една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 11 получени гола.

Интер Турку - ИФК Мариехамн - преки мачове

В последните 5 мача между двата противника, съставът на Интер Турку има постигнати 4 победи, а отбора на ИФК Мариехамн има постигнатa една победа, при общо голово съотношение 12-4. В предишните 2 двубоя пред своите фенове срещу Островитяните, играчите на Интер Турку са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е с 3 поредни загуби в първенството, а при домакинствата си допусна неуспех в предишната си среща.

Тимът на ИФК Мариехамн има победа в предишния си двубой в първенството, а като гост е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.