Обосновани Футболни Прогнози

Варнсдорф - Карвина

24 Май 2023 - 18:00
Варнсдорф
Карвина
Прогноза: X2
Коефициент: 1.62
2 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболната среща от поредния кръг на футболното първенство в Национална Лига на Чехия между футболните тимове на Варнсдорф и Карвина.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Варнсдорф

Играчите на домакините са 5-ти във временното подреждане с актив от 42 точки, постигнати след 12 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 28 срещи са реализирали 51 гола и са позволили да им вкарат 42 гола в своята мрежа. Като домакин отборът е изиграл 14 срещи, в които е записал 10 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 36-18.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Варнсдорф има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали в мрежата на своите съперници 17 попадения и са инкасирали 15 гола от футболистите на своите съперници.

Карвина

Гостуващият състав на Карвина е на първа позиция във временното класиране с 52 точки, натрупани след 16 победи, 4 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 28 двубоя е вкарал 55 гола и е инкасирал 35 гола в мрежата си. На чужд терен тимът е играл 14 срещи до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, при голова разлика 25-28.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Карвина имат записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика вкарани 16 гола и получени 5 гола.

Варнсдорф - Карвина - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Варнсдорф има записанa 1 победа, отбора на Карвина е постигнал 2 победи, а 2 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Карвина, Домакините от Варнсдорф са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Варнсдорф има поражение в предишния кръг в шампионата на Чехия, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Отборът на Карвина е в серия от 3 последователни победи в шампионата, а като гост постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.62 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.