Обосновани Футболни Прогнози

Астън Вила - Тотнъм

13 Май 2023 - 17:00
Астън Вила
Тотнъм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от 36-ия кръг на текущият футболен сезон в Англия Висша Лига между футболистите на Астън Вила и Тотнъм.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Астън Вила

Домакините са на 8-ма позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 54 точки, от 16 победи, 6 равенства и 13 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 35 мача са успели да реализират 46 попадения във вратата на съперниците си и са получили 43 гола в мрежата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове Лъвовете е изиграл 17 двубоя до момента, в които има 10 победи, 2 равенства и 5 загуби, вкарал е 29 попадения в противниковата врата и е допуснал 19 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига играчите на Вила са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 3 получени гола.

Тотнъм

Гостуващият отбор на Тотнъм е 6-ти в класирането с актив от 57 точки, натрупани след 17 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 мача е реализирал 64 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 57 гола в своята мрежа. Навън тимът е изиграл 17 мача досега, в които има 5 победи, 5 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 28-35.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Тотнъм е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 11-16.

Астън Вила - Тотнъм - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата отбора, Астън Вила има спечелени 2 успеха, а тима на Тотнъм е постигнал 3 победи, при общо голово съотношение 5-9. В последните 2 мача у дома срещу Тотнъм, футболистите на Астън Вила нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Астън Вила е в серия от 2 поражения в шампионата на Англия, а на собствения си терен е в серия от 4 поредни победи.

Тимът на гостите постигна успех в последния си мач в шампионата на Англия, а като гост е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.