Обосновани Футболни Прогнози

Нарва Транс - Харю Лаагри

2 Май 2023 - 18:00
Нарва Транс
Харю Лаагри
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
2 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да дам прогноза за футболния двубой между футболните състави на Нарва Транс и Харю Лаагри от поредния кръг на футболния шампионат в Мейстрилига на Естония.

Информацията за днешния двубой:

Нарва Транс

Нарва Транс са 8-ми във временното подреждане с 7 точки, постигнати след 2 победи, 1 равенство и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 9 мача имат отрицателна голова разлика 6-16. Като домакин тимът има 3 срещи, в които е записал 1 победа и 2 загуби, реализирал е 2 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 4 гола във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Нарва Транс имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5-7.

Харю Лаагри

Отборът на гостите от Харю Лаагри е 10-ти в класирането с 1 точка, след едно равенство и 8 загуби от започването на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните 9 двубоя е успял да реализира 7 гола във вратата на противниците си и е допуснал 23 попадения в собствената мрежа. Като гост тимът е играл 4 срещи досега, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още няма победа навън, реализирал е 2 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Мейстрилига играчите на Харю Лаагри имат на сметката си само 6 поражения, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на отбора, като са реализирали 6 гола и са получили 16 гола.

Нарва Транс - Харю Лаагри - директни мачове

В последният двубой между двата отбора, Нарва Транс е спечелил 1 победа, а отбора на Харю Лаагри няма нито една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Нарва Транс постигна равенство в последния си двубой в първенството, а у дома постигна успех в предишния си двубой.

Отборът на Харю Лаагри е с 6 поражения в шампионата на Естония, а на чужд терен е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.