Обосновани Футболни Прогнози

Лас Палмас - Алавес

27 Май 2023 - 22:00
Лас Палмас
Алавес
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
0 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на футболния мач между отборите на Лас Палмас и Алавес от поредния кръг на първенството в Сегунда Дивисион на Испания. Лас Палмас посрещат на своя стадион гостуващия футболен отбор на Алавес.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Лас Палмас

Лас Палмас са на втора позиция във временното подреждане с актив от 71 точки, постигнати след 18 победи, 17 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 41 двубоя имат положителна голова разлика 49-29. Като домакин тимът на Лас Палмас има 20 срещи досега, в които има 9 победи, 8 равенства и 3 загуби, вкарал е 24 попадения в противниковата врата и е допуснал 13 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Лас Палмас има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 8-5.

Алавес

Гостуващият отбор на Алавес е на трета позиция в класирането с 70 точки, натрупани след 19 победи, 13 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните 41 мача е реализирал 47 попадения във вратата на противниците си и е получил 33 гола в своята врата. При визитите си отборът е изиграл 20 мача, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 8 загуби, отбелязал е 19 попадения във вратата на противниците си и е получил 22 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион играчите на Алавес имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-6.

Лас Палмас - Алавес - преки срещи

В предишните 5 мача между двата отбора, Лас Палмас има спечеленa една победа, отбора на Алавес също е записал една победа, а в 3 мача двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-7. В последните 2 срещи на своя стадион с Алавес, футболистите на Лас Палмас са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините има победа в предишната си среща в първенството на Испания, а у дома е с 2 последователни равенствa.

Отборът на гостите постигна победа в последния кръг в Испания, а далеч от дома постигна реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.