Обосновани Футболни Прогнози

Кукеси - Ерзени Шияк

25 Май 2023 - 17:00
Кукеси
Ерзени Шияк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния мач между футболните тимове на Кукеси и Ерзени Шияк от 35-ия кръг на сезона в Суперлига на Албания.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Кукеси

Домакините се намират на 7-мо място в таблицата с временното класиране с 41 точки, записани след 11 победи, 8 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 мача са вкарали 30 гола в противниковата врата и са допуснали 35 попадения в мрежата си. Като домакин тимът е играл 17 двубоя досега, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 7 загуби, отбелязал е 15 попадения в мрежата на своите гости и е позволил да му вкарат 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Кукеси има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 5 гола.

Ерзени Шияк

Гостуващият отбор на Ерзени Шияк е на 8-ма позиция във временното подреждане с общ сбор от 39 точки, от 8 победи, 15 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 мача има голова разлика 35-46. При гостуванията си отборът има 17 мача до момента, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 7 загуби, реализирал е 18 гола в противниковата врата и е допуснал 27 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Суперлига футболистите на Ерзени Шияк са постигнали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 10 гола.

Кукеси - Ерзени Шияк - преки срещи

В последните 3 срещи между двата отбора, тимът на Кукеси е постигнал една победа, тима на Ерзени Шияк също има записанa една победа, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 3-3. В предишната среща пред своите фенове с отбора на Ерзени Шияк, играчите на Кукеси нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Кукеси постигна реми в последния си двубой в първенството, а на собствения си стадион има победа в предишния си мач.

Отборът на гостите от Ерзени Шияк е с 2 последователни загуби в първенството, а на чужд терен допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.