Обосновани Футболни Прогнози

Бастия-Борго - Мартиг

19 Май 2023 - 22:00
Бастия-Борго
Мартиг
Прогноза: 2
Коефициент: 1.49
3 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 33-ия кръг на текущият сезон във Франция в турнира Лига Национал между футболните тимове на Бастия-Борго и Мартиг.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешната футболна среща:

Бастия-Борго

Играчите на отбора домакин са 18-ти в класирането с актив от 22 точки, след 5 победи, 7 равенства и 20 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи имат голова разлика 27-59. У дома Бастия-Борго има 16 срещи досега, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 18-31.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал отборът на Бастия-Борго има на сметката си едно равенство и 5 загуби и нямат победа, при голова разлика 4-12.

Мартиг

Съставът на гостите от Мартиг е водач в класирането с 57 точки, натрупани след 14 победи, 15 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 срещи е успял да отбележи 50 гола в противниковата врата и е получил 34 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът е изиграл 16 срещи до момента, в които има 5 победи, 9 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 23-19.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Мартиг имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са реализирали в мрежата на противниците си 10 гола и са получили 6 гола от футболистите на своите противници.

Бастия-Борго - Мартиг - директни срещи

В предишната среща между двата отбора, Бастия-Борго няма спечелена нито 1 победа, а отбора на Мартиг е записал 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Бастия-Борго е с 3 поредни загуби в шампионата на Франция, а у дома допусна неуспех в предишния си двубой.

Отборът на гостите е в серия от 2 ремита в Франция, а далеч от дома стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.49 Резултат: 3 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.