Обосновани Футболни Прогнози

Рапид Виена II - Блау-Вайс Линц

26 Май 2023 - 20:15
Рапид Виена II
Блау-Вайс Линц
Прогноза: 2
Коефициент: 1.60
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на сезона в Австрия в турнира Втора Лига между футболните отбори на Рапид Виена II и Блау-Вайс Линц.

Информацията за днешната среща:

Рапид Виена II

Домакините са 14-ти в таблицата с 30 точки, от 7 победи, 9 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 двубоя са реализирали 33 гола в мрежата на съперниците си и са допуснали 53 гола в собствената мрежа. Като домакин съставът е играл 14 двубоя, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 17 гола в мрежата на своите гости и е допуснал 20 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Рапид Виена II е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали в вратата на своите съперници 4 гола и са инкасирали 10 гола от противниковите футболни състави.

Блау-Вайс Линц

Отборът на гостите от Блау-Вайс Линц е втори в таблицата с 55 точки, събрани след 17 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 двубоя е успял да вкара 60 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 26 попадения в мрежата си. При гостуванията си тимът е играл 14 двубоя, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 30-16.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Блау-Вайс Линц имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са намъкнали на противника си 9 гола и са получили 4 попадения.

Рапид Виена II - Блау-Вайс Линц - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата отбора, Рапид Виена II не е спечелил нито 1 победа, а Блау-Вайс Линц има записани 5 успеха, при общо голово съотношение 4-16. В предишните 2 срещи у дома с Блау-Вайс Линц, играчите на Рапид Виена II нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Рапид Виена II допусна поражение в предишния кръг в шампионата на Австрия, а на собствения си стадион е с 2 последователни равни срещи.

Тимът на гостите от Блау-Вайс Линц допусна неуспех в предишния си двубой в първенството на Австрия, а на чужд терен е с 2 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.60 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.