Обосновани Футболни Прогнози

Майорка - Кадис

12 Май 2023 - 22:00
Майорка
Кадис
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 34-ия кръг на футболното първенство в Испания в Примера Дивисион между футболните тимове на Майорка и Кадис.

Накратко малко факти и статистика за днешната среща:

Майорка

Майорка заемат 12-то място в таблицата с временното класиране с 41 точки, събрани след 11 победи, 8 равенства и 14 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 33 срещи са вкарали 32 попадения в противниковата врата и са допуснали 37 гола в мрежата си. Пред собствените си верни фенове тимът на Майорка е играл 16 срещи досега, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 4 загуби, отбелязал е 17 попадения в противниковата врата и е получил 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион тимът на Майорка е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-10.

Кадис

Гостуващият отбор на Кадис е на 15-то място във временното класиране с общ сбор от 35 точки, постигнати след 8 победи, 11 равенства и 14 загуби от старта на първенството, като в изиграните 33 двубоя е отбелязал 26 гола във вратата на противниците си и е допуснал 49 гола в своята мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 16 мача досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 8 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 26 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Кадис е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5-9.

Майорка - Кадис - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Майорка е спечелил 3 успеха, отбора на Кадис има спечеленa една победа, а в 1 мач двата тима не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-5. В последните 2 мача пред своите фенове срещу Кадис, играчите на Майорка са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините допусна неуспех в предишния кръг в Испания, а на своя стадион постигна равенство в предишния си мач.

Съставът на Кадис има неуспех в предишната си среща в шампионата на Испания, а при визитите си допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.