Обосновани Футболни Прогнози

Трофензе - Мафра

28 Май 2023 - 17:30
Трофензе
Мафра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе сблъсъка от 34-ия кръг на шампионата в Португалия в Лига Португал 2 между футболистите на Трофензе и Мафра.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Трофензе

Домакините заемат 17-то място в таблицата с общ актив от 32 точки, след 8 победи, 8 равенства и 17 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 33 двубоя са успели да отбележат 30 попадения и са позволили да им отбележат 49 гола в собствената мрежа. У дома тимът е изиграл 16 мача досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 9 загуби, реализирал е 18 попадения в противниковата врата и е получил 28 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Трофензе е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са реализирали в противниковата врата 6 гола и са получили 4 попадения от противниковите състави.

Мафра

Гостуващият отбор на Мафра е 8-ми в таблицата с временното класиране с 44 точки, събрани след 11 победи, 11 равенства и 11 загуби от старта на първенството, като в изиграните 33 двубоя е отбелязал 44 попадения в противниковата врата и е получил 48 попадения в своята врата. Навън тимът е играл 16 срещи досега, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 6 загуби, отбелязал е 21 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 26 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Мафра има в актива си 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вкарали 9 гола и са им вкарали 6 гола.

Трофензе - Мафра - директни срещи

В предишните 3 изиграни двубоя между двата съперника, тимът на Трофензе няма нито една победа, отбора на Мафра е записал 2 успеха, а в един мач двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 1-4. В последната среща на своя терен срещу тима на Мафра, футболистите на Трофензе нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Трофензе има успех в последния си двубой в шампионата на Португалия, а при домакинствата си стигна до реми в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Мафра има загуба в предишния си мач в шампионата на Португалия, а при гостуванията си постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.