Обосновани Футболни Прогнози

Витес - Грьонинген

21 Май 2023 - 15:30
Витес
Грьонинген
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
6 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 33-ия кръг на футболното първенство в Нидерландия в турнира Ередивизи между футболните състави на Витес и Грьонинген.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния мач:

Витес

Домакините са 13-ти в класирането с общ сбор от 34 точки, след 8 победи, 10 равенства и 14 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 32 двубоя са отбелязали 38 попадения и са получили 50 гола в собствената мрежа. Като домакин отборът на Витес е изиграл 16 двубоя, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 18-25.

В предишните си 6 официални мача в Ередивизи играчите на Витес имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 4 получени гола.

Грьонинген

Отборът на гостите от Грьонинген се намира на 17-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 22 загуби през сезона, като в изиграните 32 мача има отрицателна голова разлика 31-64. Като гост отборът е играл 16 мача до момента, в които има една победа, 3 равенства и 12 загуби, при обща голова разлика 11-35.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Гордостта на Севера имат в актива си 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, като са записали в мрежата на своите противници 6 гола и са инкасирали 12 гола от противниковите футболни отбори.

Витес - Грьонинген - директни двубои

В последните 5 мача между двата противника, съставът на Витес е постигнал 3 победи, тима на Грьонинген има постигнатa една победа, а един мач е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 5-4. В предишните 2 срещи на своя стадион с състава на Гордостта на Севера, играчите на Витес са записали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Витес има успех в последния си мач в шампионата, а на своя стадион има успех в последния си мач.

Тимът на гостите от Грьонинген допусна поражение в последния кръг в Нидерландия, а като гост записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 6 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.