Обосновани Футболни Прогнози

АСО Шлеф - УС Бискра

18 Май 2023 - 20:00
АСО Шлеф
УС Бискра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните тимове на АСО Шлеф и УС Бискра от 24-ия кръг на сезона в Национален Шампионат на Алжир.

Стига приказки време е за информацията за днешната среща:

АСО Шлеф

Играчите на АСО Шлеф са 12-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 27 точки, постигнати след 6 победи, 9 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 22 срещи имат голова разлика 23-23. Като домакин АСО Шлеф е играл 11 срещи досега, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 1 загуба, отбелязал е 17 попадения във вратата на гостуващите тимове и е получил 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на АСО Шлеф са записали една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 5 гола.

УС Бискра

Отборът на гостите от УС Бискра се намира на 11-та позиция в класирането с актив от 28 точки, събрани след 6 победи, 10 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 22 срещи е отбелязал 19 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 20 попадения в собствената врата. При визитите си тимът е играл 11 срещи досега, в които има една победа, 4 равенства и 6 загуби, реализирал е 7 гола във вратата на противниците си и е допуснал 14 гола във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на УС Бискра са записали една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 5-5.

АСО Шлеф - УС Бискра - директни двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, тимът на АСО Шлеф е записал 2 победи, а състава на УС Бискра има спечелени 3 успеха, при общо голово съотношение 4-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с УС Бискра, футболистите на АСО Шлеф са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни равенствa в шампионата на Алжир, а на своя стадион постигна реми в предишния си двубой.

Тимът на гостите записа реми в предишния си мач в Алжир, а на чужд терен допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.