Обосновани Футболни Прогнози

Падерборн - Хайденхайм

14 Май 2023 - 14:30
Падерборн
Хайденхайм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 33-ия кръг на футболното първенство във Втора Бундеслига на Германия между футболните състави на Падерборн и Хайденхайм.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Падерборн

Ес Це Пе заемат 6-то място в класирането с 51 точки, натрупани след 15 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 31 мача имат положителна голова разлика 63-39. Пред собствените си предани почитатели отборът на Падерборн е играл 15 мача досега, в които има 11 победи и 4 загуби, вкарал е 43 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Ес Це Пе са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 16 попадения и са инкасирали 9 попадения от своите съперници.

Хайденхайм

Съставът на гостите от Хайденхайм е втори в класирането с актив от 61 точки, след 17 победи, 10 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 31 срещи има голова разлика 61-31. Навън отборът е изиграл 15 срещи, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 21-15.

В предишните си 6 официални мача в Втора Бундеслига отборът на Хайденхайм има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-3.

Падерборн - Хайденхайм - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Падерборн не е записал нито 1 победа, отбора на Хайденхайм е постигнал 2 успеха, а в 3 мача двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 3-7. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Хайденхайм, Домакините от Падерборн нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Падерборн постигна реми в предишния си двубой в Германия, а при домакинствата си е с 3 последователни победи.

Отборът на Хайденхайм постигна реми в предишния кръг в Германия, а на чужд терен е в серия от 2 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.