Обосновани Футболни Прогнози

Варберг БоИС - Малмьо

4 Май 2023 - 20:00
Варберг БоИС
Малмьо
Прогноза: 2
Коефициент: 1.45
0 - 6
позната футболни прогнози

Днеска ще се състои двубоя между тимовете на Варберг БоИС и Малмьо от поредния кръг на шампионата в Алсвенскан Лига на Швеция.

Информацията за днешния футболен двубой:

Варберг БоИС

Домакините от Варберг БоИС са 15-ти във временното класиране с актив от 4 точки, след 4 равенства и 1 загуба от началото на сезона, като все още търси първата си победа, като в изиграните 5 мача имат голова разлика 3-5. Пред собствените си предани почитатели Варберг БоИС има 3 мача до момента, в които има 3 равенства, при голова разлика 1-1.

В последните си 6 официални двубоя в Алсвенскан Лига тимът на Варберг БоИС има на сметката си една победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-7.

Малмьо

Отборът на гостите от Малмьо е на второ място в класирането с 15 точки, след 5 поредни успеха от началото на новото първенство, като в изиграните 5 мача има голова разлика 11-3. При гостуванията си тимът е играл 2 срещи до момента, в които има 2 успеха, при голова разлика 3-1.

В последните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига футболистите на Малмьо са постигнали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 13-5.

Варберг БоИС - Малмьо - директни двубои

В последните 5 срещи между двата тима, отборът на Варберг БоИС е спечелил една победа, състава на Малмьо има постигнати 3 успеха, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 8-14. В последните 2 срещи на своя стадион с тима на Малмьо, играчите на Варберг БоИС нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините стигна до равенство в последния си двубой в шампионата, а на собствения си терен е с 3 последователни ремита.

Тимът на гостите е с 5 последователни успеха в Швеция, а като гост е в серия от 3 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.45 Резултат: 0 - 6 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.