Обосновани Футболни Прогнози

Айнтрахт Брауншвайг - Ян Регенсбург

20 Май 2023 - 14:00
Айнтрахт Брауншвайг
Ян Регенсбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе футболната среща от 33-ия кръг на шампионата в Германия в Втора Бундеслига между футболистите на Айнтрахт Брауншвайг и Ян Регенсбург.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Айнтрахт Брауншвайг

Футболистите на отбора домакин се намират на 14-та позиция в класирането с актив от 36 точки, след 9 победи, 9 равенства и 14 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 32 двубоя са вкарали 40 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 55 гола в мрежата си. У дома Айнтрахт Брауншвайг е играл 16 мача досега, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 22-20.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Айнтрахт Брауншвайг имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 9 гола и са получили 11 гола.

Ян Регенсбург

Съставът на гостите от Ян Регенсбург е 17-ти в таблицата с 28 точки, от 7 победи, 7 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи е реализирал 30 гола и е допуснал 54 гола в мрежата си. При визитите си тимът има 16 срещи до момента, в които има 3 победи и 13 загуби, при голова разлика 15-29.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Ян Регенсбург е постигнал 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 5-13.

Айнтрахт Брауншвайг - Ян Регенсбург - преки срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата отбора, тимът на Айнтрахт Брауншвайг е постигнал 2 победи, отбора на Ян Регенсбург също има постигнати 2 победи, а в един мач двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 6-7. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Ян Регенсбург, играчите на Айнтрахт Брауншвайг са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Айнтрахт Брауншвайг записа равенство в предишния си мач в Германия, а при домакинствата си има успех в последния си двубой.

Съставът на гостите е с 3 поредни загуби в първенството, а на чужд терен е в серия от 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.